Randers Vejhjælp Bugsering Viking

Vejhjælp Randers

Når du har behov for vejhjælp i Randers, er Viking ikke langt væk. Kontakt os uanset hvilket problem, der er opstået. Vi stiller op med moderne udstyr og erfarne reddere.

  • Hurtig afhentning af alle typer køretøjer
  • Vejhjælp døgnet rundt hele året, uanset årsag
  • Vi reparerer 4 ud af 5 biler på stedet

Har du fået problemer langs en af ​​Randers’ 13 landeveje? Så tilbyder Viking dig vejhjælp i Randers. Kontakt os på telefon døgnet rundt.

Viking hjælper dig, uanset hvor du er

Hvis du eller en person, du kører med, har været ude for en ulykke på vejen, kan du altid kontakte Viking. For os betyder det ikke noget, om skaden vedrører en knallert eller en tung lastbil, hvilken forsikring du har, eller hvad der er sket.

Med over 60 års erfaring inden for vejhjælp kan vi med sikkerhed sige, at vi er meget kompetente til at løse enhver situation, vi støder på. Viking har kontorer i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Spanien. På denne måde kan vi hurtigt være tilgængelige, dér hvor du er – især i Norden, men også i resten af ​​Europa gennem vores partnere.

Uanset årsag

Viking har erfaring med både små og store skader og ulykker såvel som med de mindre og mere hverdagsagtige problemer, der hurtigt kan opstå.

Ikke alle ved, hvordan man skifter dæk, og for mange kan en punktering være en stor udfordring. En stressende hverdag kan også resultere i, at en nøgle låses inde i bilen eller bliver væk. Viking hjælper dig med at løse selv de mindste problemer.

At køre af vejen er heller ikke en helt ualmindelig hændelse, især på våde og glatte veje. Vi har masser af erfaring med at få dig på vej igen, uanset om du er kørt galt eller kørt fast. Vi kan tage dig til nærmeste værksted, hvis køretøjet har brug for det.

Hvis du pludselig er i en situation, hvor bilens batteri er afladet, vil vi heller ikke lade dette stoppe din rejse. Du finder os i hele landet, og vi er din lokale partner, når det kommer til vejhjælp i Randers.

Vælg Viking

Har du brug for vejhjælp i Randers eller i nærheden? Kontakt Viking, så er vi hurtigt på stedet. Du kan stole på, at vores servicepersonale er kendt i det område, du befinder dig i, så vi kan finde dig overalt. Vi dækker hele Danmark.

Vi har altid det rigtige udstyr, så du ikke behøver at tænke over noget. Giv os oplysninger om, hvilken køretøjstype du kører, og hvor du er, så klarer vi resten. Medlemskab er gratis og giver dig 10% rabat på assistancehjælpspriserne i vores prisliste for private (Viking Basic) ved veihjælp og bugsering.

Viking er eksperter i vejhjælp. Ring til os når som helst – døgnet rundt – når du har brug for vejhjælp i Randers, eller andre steder i Norden.

Lokalkendte reddere

Vores vejhjælp i Randers består af erfarne og lokalkendte reddere. De finder hurtigt ud af, hvor du er, og hvordan de kan hjælpe dig. Kontakt os, hvis du har brug for hjælp. Du kan bl.a. støde på vores røde Viking-biler her:

Randers C

Randers NV

Randers NØ

Randers SV

Randers SØ

Haslund

Over Romalt

Stevnstrup

Vores vejhjælpstjenester i Randers

Redderne fra Viking er tilgængelige døgnet rundt og hjælper dig uanset årsagen til skaden. I Randers udfører vi følgende vejhjælpstjenester:

Bugsering af din bil

Behov for bugsering?

Ingen opgaver er for store eller små, og uanset hvor i Randers du er, hjælper vi dig med bugsering til nærmeste værksted.

Læs mere

Punktering

Er du punkteret?

I tilfælde af et fladt dæk bedømmer vi omfanget af skaden og hjælper dig med dækreparation, bugsering til et værksted eller skift til reservehjul døgnet rundt - i hele Randers og opland.

Læs mere

Starthjælp

Har du brug for starthjælp?

Hvis du har startproblemer, kan det skyldes et fladt eller dødt bilbatteri. I Randers hjælper Viking dig med at få bilen i gang igen, enten med starthjælp eller udskiftning af batteriet.

Læs mere

Motorstop

Er bilen gået i stå?

Der kan opstå motorstop af mange forskellige årsager. Ring til os, hvis du stopper, så vil vi enten løse problemet på stedet eller trække din bil til værkstedet.

Læs mere

Bilbatteri

Skal du have skiftet bilbatteri?

Vi leverer og installerer et nyt bilbatteri for dig – uanset hvornår og hvor. Hos os får du batterier af god kvalitet til langt de fleste biler.

Læs mere

Udelåsning

Har du låst dig ude af bilen?

Hvis du har låst dig ud af bilen i Randers, hjælper vi hos Viking, så du kan komme ind i bilen igen og tilbage vejen.

Læs mere

Bestil vejhjælp i Randers på nettet

Ring til vores 24-timers kundecenter på 80 600 600 eller bestil direkte på vores hjemmeside. Så kommer vi frem med hurtig, sikker og pålidelig vejhjælp i Randers.