København Vejhjælp Bugsering Viking

Vejhjælp København

Viking hjælper dig når som helst og hvor som helst, uanset skade, køretøj og forsikring. Ring til os, hvis du har brug for vejhjælp i København.

  • Vejhjælp døgnet rundt hele året, uanset skadesårsag
  • Hurtig afhentning af alle typer køretøjer
  • Vi reparerer 4 ud af 5 biler på stedet

København er en stor by med meget trafik både ind og ud. Har du været uheldig på vej til eller i nærheden af hovedstaden? Viking kan tilbyde billig autohjælp i København og på Sjælland. Hos os kan du få hurtig hjælp, så du kan køre videre.

Ring til os, hvis du har brug for vejhjælp i København. Vi har billig vejhjælp – med lave priser helt uden skjulte gebyrer.

Vi hjælper dig uanset grund

Viking hjælper dig uanset årsag og skade. Måske kørte nogen ind i din parkerede bil? Eller måske har du glemt nøglerne i bilen på vej til et møde? Vi prøver altid at løse problemet på stedet.

Kontakt os når som helst på 80 600 600. Vi kan tilbyde vejhjælp i København. Det gælder uanset om du har forsikring eller ej – her får du god service til en lav pris. Vores servicekontor er åbent 24/7, og der vil altid være en, der kan svare og hjælpe dig.

Vi hjælper dig, uanset dit køretøj

Vi hjælper alt fra motorcykler til både små og store biler. Du skal ikke bekymre dig om størrelsen på dit køretøj. Vores reddere har udstyr og køretøjer, der er tilpasset enhver situation. Derfor får du altid den hjælp, som du har brug for.

Vi sørger for at holde udstyr og køretøjer vedlige og opdateret, så du altid får det sidste nye inden for vejhjælp i København. Vi vil effektivt kunne give dig den hjælp, du har brug for, så du hurtigt kan komme videre på farten.

Lokalkendte reddere

Viking Assistance har lokalkendte reddere med flere års erfaring. Vi kender hovedstaden og vil være i stand til at finde frem hurtigt og effektivt. Herunder er nævnt blot nogle af de kommuner og bydele i hovedstadsområdet, som vores dygtige reddere dækker. Ring til os i dag, hvis du har brug for vejhjælp i København eller på Sjælland.

Indre By

Vesterbro

Nørrebro‎

Østerbro‎

Frederiksberg

Valby‎

Hvidovre

Brøndby

Vanløse‎

Brønshøj-Husum‎

Hellerup

Gentofte

Vores vejhjælpstjenester i København

Redderne fra Viking er tilgængelige døgnet rundt og hjælper dig uanset årsagen til skaden. Her kan du læse mere om, hvilke vejhjælpstjenester vi udfører.

Åbning af bildøre

Har du låst dig ude af bilen?

Især om vinteren kan man kæmpe med besværlige bildøre. Vi kan hjælpe dig med at åbne døren. Du kan være sikker på, at vi er hurtige, så du behøver ikke fryse i alt for lang tid i kulden.

Læs mere

Bugsering

Skal bilen bugseres?

Vi transporterer din bil, hvis du er kørt af vejen, eller hvis din bil ikke kan køre videre. Hvis du ikke kan køre videre, transporterer vi dig til nærmeste værksted, der kan hjælpe dig.

Læs mere

Starthjælp

Fladt batteri?

Bilbatterier kan blive afladet af mange forskellige årsager. Vores vejhjælp i København tilbyder starthjælp til billige priser, så du kan få din bil sikkert i gang igen.

Læs mere

Punktering

Er du punkteret?

Hvis du er punkteret, løser vi hurtigt problemet. Vi kan skifte til et reservehjul, reparere dækket midlertidigt, så du selv kan komme sikkert videre til værkstedet eller alternativt bugsere din bil.

Læs mere

Motorstop

Er du stoppet langs vejen?

Der kan være mange grunde til at motoren stopper. Lad os hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er sket. Du er tilbage på vejen på ingen tid og kan fortsætte din rejse.

Læs mere

Bilbatteri

Skal du have skiftet dit bilbatteri?

Selv med god vedligeholdelse har bilens batteri kun en levetid på omkring 5 år. Vi leverer og monterer et nyt bilbatteri for dig, uanset hvor du er. Vi tager det gamle batteri med os.

Læs mere

Bestil vejhjælp i København på nettet

Ring til vores 24-timers kundecenter på 80 600 600 eller bestil direkte på vores hjemmeside, så kommer vi frem med hurtig, sikker og pålidelig vejhjælp i København.