Esbjerg Vejhjælp Bugsering Viking

Vejhjælp Esbjerg

Skal du bruge vejhjælp i Esbjerg eller omegn? Med masser af erfaring og bred viden er Viking førende inden for vejhjælp i Norden. Kontakt os i dag.

  • Hurtig afhentning af alle typer køretøjer
  • Vejhjælp døgnet rundt hele året, uanset årsag
  • Vi reparerer 4 ud af 5 biler på stedet

Har du været uheldig på vejen? Viking tilbyder vejhjælp i Esbjerg til alle køretøjer. Vi er eksperter i nordiske forhold.

Vælg Viking – når du skal bruge vejhjælp i Esbjerg

Du kan kontakte Viking døgnet rundt, hver dag, hele året. Derfor kan du være sikker på, at du altid får hjælp, når du har brug for det. Vores dækning i Danmark strækker sig over hele landet. Viking møder dig altid, hvor du er med gode fagfolk og moderne udstyr, så vi kan løse enhver situation, der er opstået.

Vores kundecenter svarer dig altid på dit sprog og har et godt kendskab til den lokale geografi, dér hvor du er, og forholdene i området. På denne måde får vi hjælpen sendt afsted så hurtigt som muligt. Vi prøver altid at hjælpe dig på stedet, så du hurtigt kan køre videre.

Hvem er Viking?

Viking er en redningstjeneste med 60 års erfaring i branchen. I løbet af disse år har vi fået viden og ekspertise, der har gjort os til førende inden for vejhjælp i Norden.

Vores kontorer ligger i København, Stockholm, Oslo, Helsinki og Alicante, og med hjælp fra vores partnere når vi ud til tusindvis af bilister i nød hver eneste dag, også mange andre steder end nævnt ovenfor. Vi dækker hele Danmark.

Viking foretrækkes som partner af de fleste bilproducenter og forsikringsselskaber, men vi har også en række andre udenlandske partnere.

Medlemskab hos Viking

Som medlem af Viking er du en prioriteret kunde. Det sikrer dig, at du kommer hurtigt og sikkert videre. Medlemskab er gratis og giver dig 10% rabat på assistancehjælpspriserne i vores prisliste for private (Viking Basic) ved veihjælp og bugsering – døgnet rundt i hele landet.

At være medlem giver dig mange fordele, der hjælper dig med at føle dig sikker som bilist:

  • Rabat på bugsering & vejhjælp
  • Tidsgaranti: Uanset hvor du befinder dig vil vi være fremme hurtigst muligt, forudsat normale trafik og vejrforhold.
  • Tryghedsgaranti: du er altid sikret professionel håndtering under trygge rammer.
  • Afbestillingsbeskyttelse: Du kan uden nogen omkostninger afbestille din vejhjælp eller bugsering op til 10 min efter bestilling.
  • Vejhjælp over hele landet – døgnet rundt

Kontakt os, hvis du har brug for vejhjælp i Esbjerg – Viking er førende inden for vejhjælp og er tilgængelig 24 timer i døgnet.

Lokalkendte reddere

Vores vejhjælp i Esbjerg består af erfarne og lokalkendte reddere. De finder hurtigt ud af, hvor du er, og hvordan de kan hjælpe dig. Kontakt os, hvis du har brug for vejhjælp i Esbjerg. Du kan bl.a. møde vores Viking-reddere her:

Esbjerg Centrum

Esbjerg Ø

Esbjerg N

Esbjerg V

Fovrfelt

Gjesing

Kvaglund

Jerne

Sønderris

Hjerting

Tjæreborg

Fanø

Vores vejhjælpstjenester i Esbjerg

Redderne fra Viking er tilgængelige døgnet rundt og hjælper dig uanset årsagen til skaden. I Esbjerg udfører vi følgende vejhjælpstjenester.

Bugsering af din bil

Behov for bugsering?

Ingen opgaver er for store eller små, og uanset hvor du er i Esbjerg, hjælper vi dig med bugsering til nærmeste værksted.

Læs mere

Punktering

Er du punkteret?

I tilfælde af et fladt dæk bedømmer vi omfanget af skaden og hjælper dig med dækreparation, bugsering til et værksted eller skift til reservehjul døgnet rundt i hele Esbjerg.

Læs mere

Starthjælp

Har du brug for starthjælp?

Hvis du har startproblemer, kan det skyldes et fladt eller dødt bilbatteri. I Esbjerg hjælper Viking dig med at få bilen i gang igen, enten med starthjælp eller udskiftning af batteriet.

Læs mere

Bilbatteri

Skal din bil have skiftet batteri?

Selv med god vedligeholdelse har bilens batterier kun en levetid på omkring 5 år. Vi leverer og monterer et nyt for dig. Kontakt os, hvis du har brug for et nyt batteri.

Læs mere

Udelåsning

Har du låst dig ude af bilen?

Hvis du har låst dig ud af bilen i Esbjerg, hjælper vi dig hos Viking, så du kan komme ind i bilen igen og tilbage vejen.

Læs mere

Motorstop

Er du stoppet langs vejen?

Der kan være mange grunde til at motoren stopper. Vi løser problemet på stedet eller trækker dig til det nærmeste værksted, så du snart er tilbage på vejen.

Læs mere

Bestil vejhjælp i Esbjerg på nettet

Ring til vores 24-timers kundecenter på 80 600 600 eller bestil direkte på vores hjemmeside. Så kommer vi frem med hurtig, sikker og pålidelig vejhjælp i Esbjerg.