Aarhus Vejhjælp Bugsering Viking

Vejhjælp Århus

Viking hjælper dig når som helst og hvor som helst, uanset skade, køretøj og forsikring. Kontakt os med det samme, hvis du skal bruge vejhjælp i Århus.

  • Hurtig afhentning af alle typer køretøjer
  • Vejhjælp døgnet rundt hele året, uanset skadesårsag
  • Vi reparerer 4 ud af 5 biler på stedet

Århus er Jyllands største by og Danmarks næststørste, efter hovedstaden. Mange mennesker bor og arbejder i området, og der er mange biler på vejene. Vi tilbyder vejhjælp i Århus til dig, der har problemer med din bil eller dit køretøj.

Har du været ude for en ulykke? Eller været så uheldig at få en skade på din bil? Ring til os hos Viking på 80 600 600. Du behøver ikke tænke på årsagen, forsikringen eller køretøjet – vi hjælper dig uanset hvad.

Vi hjælper dig uanset grund

Du kan ringe til os døgnet rundt på vores nummer 80 600 600. Tøv ikke med at ringe, hvis du har brug for vejhjælp i Århus. Du behøver ikke tænke over, hvilken type forsikring du har – vi hjælper dig uanset hvad.

Ulykke eller kørt af vejen?

Hvis du har været så uheldig at køre sammen med en anden bil eller bygning, kan vi hjælpe dig med skaderne på din bil. Mange skader kan repareres på stedet, men det kan være nødvendigt at bilen køres på et værksted. Vi bugserer din bil og tilbyder dig en udlejningsbil, hvis du ønsker og har ret til det.

Vi hjælper dig også, hvis du er kørt af vejen eller sidder fast i en grøft og ikke kan komme videre. Viking hjælper dig videre.

Afladet batteri?

Få ting er så kedelige og ubehagelige som at komme ind i bilen, dreje nøglen og derefter opleve, at bilen ikke starter. Der kan være flere grunde til dette, men det kan ofte betyde, at dit batteri er afladet. Vores vejhjælp i Århus hjælper dig med at starte igen.

Batterier kan blive afladet på grund af frost, hvis bilen har stået med lygterne tændt – eller hvis bilen har stået stille og dermed været inaktiv i for lang tid. Du kan muligvis selv få gang i batteriet med startkabler, men dette kan beskadige bilen, hvis der sker en fejl. Batteriet kan endda eksplodere, hvis du er uheldig. Ring til Viking, hvis du er i tvivl.

Er du punkteret?

Nogle gange kan der ligge ting på vejen, som punkterer eller beskadiger dine dæk. Hvis du bemærker, at du mister luft, skal du køre ind til siden af ​​vejen og kontakte os. Vores reddere i Århus får dig sikkert til et værksted, hvis dækket ikke kan repareres eller skiftes på stedet.

Vi hjælper dig, uanset dit køretøj

Vi hjælper dig, uanset hvilken type eller størrelse køretøj du har. Vi har præcis, hvad vi skal bruge for at hjælpe dig. Vores udstyr og vores køretøjer passer til alle situationer, og vi sørger for, at det altid er det nyeste udstyr.

På den måde får du altid det nyeste inden for vejhjælp i Århus. Vi hjælper dig effektivt med at komme tilbage på vejen.

 

Lokalkendte reddere

Vikings reddere kender deres lokalområde og vil altid kunne finde dig hurtigt. Vi nævner her nogle af de steder i Århus-området, som vores dygtige reddere dækker. Kontakt os hos Viking, hvis du skal bruge vejhjælp i Århus.

Aarhus C

Aarhus N

Aarhus V

Brabrand

Åbyhøj

Vejlby Risskov

Egå

Viby J

Højbjerg

Tilst

Hasselager

Tranbjerg J

Vores vejhjælpstjenester i Århus

Redderne fra Viking er tilgængelige døgnet rundt og hjælper dig uanset årsagen til skaden. I Århus udfører vi følgende vejhjælp på stedet.

Bugsering af bil

Behov for at få bugseret din bil?

Ingen opgaver er for store eller små, og uanset hvor i Århus du er, hjælper vi dig med bugsering til nærmeste værksted.

Læs mere

Punktering

Er du punkteret?

I tilfælde af et fladt dæk bedømmer vi omfanget af skaden og hjælper dig med enten en midlertidig dækreparation, bugsering til et værksted eller skift til reservehjul - døgnet rundt i hele Århus.

Læs mere

Starthjælp

Har du brug for starthjælp?

Hvis du har startproblemer, kan det skyldes et fladt eller dødt bilbatteri. I Århus hjælper Viking dig med at få bilen i gang igen, enten i form af starthjælp eller udskiftning af batteriet.

Læs mere

Udelåsning

Har du låst dig ude af bilen?

Hvis du har låst dig ud af bilen i Århus, hjælper vi hos Viking dig, så du kan komme ind i bilen igen og tilbage vejen.

Læs mere

Motorstop

Er bilen stoppet?

Motorstop er næsten umuligt at forebygge. Ring til os, hvis du stopper, så vil vi enten løse problemet på stedet eller trække din bil til nærmeste værksted.

Læs mere

Bilbatteri

Skal du have skiftet dit bilbatteri?

Bilbatterier holder normalt ca. 5 år. Vi leverer og installerer et nyt bilbatteri for dig. Hos os får du batterier af god kvalitet til langt de fleste biler.

Læs mere

Bestil vejhjælp i Århus på nettet

Ring til vores 24-timers kundecenter på 80 600 600 eller bestil direkte på vores hjemmeside. Så kommer vi frem med hurtig, sikker og pålidelig vejhjælp i Århus.