Aalborg Vejhjælp Bugsering Viking

Vejhjælp Aalborg

Viking er førende, når det kommer til vejhjælp i Norden. Kontakt os hvis du har brug for vejhjælp i Aalborg – Vi hjælper dig uanset skade og køretøj.

  • Vejhjælp døgnet rundt hele året, uanset årsag
  • Hurtig afhentning af alle typer køretøjer
  • Vi reparerer 4 ud af 5 biler på stedet

Viking tilbyder vejhjælp i Aalborg og de omkringliggende områder, uanset om du er besøgende eller bor i byen, og uanset hvad du kører i. Ring endelig, også selvom du kun har et lille problem.

Tag kontakt – uanset problemet

Er du kørt ind i en anden bil eller noget andet i omgivelserne? Eller måske er batteriet fladt, og opladningsmulighederne få? Der er mange grunde til at have brug for hjælp på vejen, især på nordiske veje. Viking leverer vejhjælp i Aalborg til alle, der har brug for det, uanset grund.

I 60 år har vi i Viking arbejdet med at løse vejhjælpsopgaver i Norden og hjælpe dig, der har været uheldig i trafikken tilbage på vejen eller til nærmeste værksted.

På grund af dette er vi blevet den foretrukne samarbejdspartner for de fleste bilproducenter samt for flere af de større forsikringsselskaber. Vi har nu også en række udenlandske partnere, der giver os mulighed for at levere tjenester andre steder i Europa.

Hjælpen er tilgængelig, uanset tidspunktet

Ulykker sker hele tiden, og man ved aldrig hvornår. Derfor er det vigtigt, at hjælpen er tilgængelig for dig hver dag, hele ugen – hele året. Med Viking får du netop dét. Vi er tilgængelige 24 timer i døgnet og hjælper dig videre, hvis du har brug for hjælp.

Vi er altid forberedte og klar, når ulykken indtræffer, uanset hvor stor den måtte være. Vi prøver altid at reparere på stedet, men kører også dig og din bil til nærmeste værksted, hvis det er nødvendigt. Viking har god dækning i Danmark, og du kan få hjælp over hele landet.

Derfor skal du vælge Viking

I løbet af de 60 år vi har været i branchen, har vi opnået bred erfaring og gode kompetencer. Sammen med vores partnere kan vi tilbyde vejhjælp i Aalborg til gode priser. Vi dækker hele Danmark og store dele af Europa.

Er det første gang du ringer? Vores vagtcentral vil forsøge at finde ud af, hvad problemet er, hvordan man løser det og derefter sende opgaven til den nærmeste redder. Uanset hvornår på døgnet du har brug for hjælp, stiller vi op inden for kort tid – hele året rundt.

Kontakt os for vejhjælp i Aalborg – vi rykker hurtigt ud og hjælper dig tilbage på vejen eller til nærmeste værksted, uanset forsikring, køretøj og skade.

Lokalkendte reddere

Vores vejhjælp i Aalborg består af erfarne og lokalkendte reddere. De finder hurtigt ud af, hvor du er, og hvordan de kan hjælpe dig. Vi nævner her nogle af de steder i Aalborg-området, som vores dygtige reddere dækker. Kontakt os, hvis du har brug for hjælp!

Aalborg sentrum

Aalborg SV

Aalborg SØ

Aalborg Øst

Hasseris

Kærby

Vejgaard

Nørresundby

Vores vejhjælpstjenester i Aalborg

Redderne fra Viking er tilgængelige døgnet rundt og hjælper dig uanset årsagen til skaden. I Aalborg udfører vi følgende vejhjælpstjenester:

Bugsering af din bil

Behov for bugsering?

Ingen opgaver er for store eller små, og uanset hvor i Aalborg du er, hjælper vi dig med bugsering til nærmeste værksted.

Læs mere

Punktering

Er du punkteret?

I tilfælde af et fladt dæk bedømmer vi omfanget af skaden og hjælper dig med dækreparation, bugsering til et værksted eller skift til reservehjul døgnet rundt i hele Aalborg.

Læs mere

Starthjælp

Har du brug for starthjælp?

Hvis du har startproblemer, kan det skyldes et fladt eller dødt bilbatteri. I Aalborg hjælper Viking dig med at få bilen i gang igen, enten med starthjælp eller udskiftning af batteriet.

Læs mere

Bilbatteri

Skal du have skiftet dit bilbatteri?

Selv med god vedligeholdelse har bilbatterier kun en levetid på omkring 5 år. Vi leverer og monterer bilbatteri for dig, uanset hvor du er. Det gamle batteri tager vi med os.

Læs mere

Udelåsning

Har du låst dig ude af bilen?

Hvis du har låst dig ud af bilen i Aalborg, hjælper vi hos Viking, så du kan komme ind i bilen igen og tilbage vejen.

Læs mere

Motorstop

Er bilen stoppet?

Motorstop er næsten umuligt at forebygge. Ring til os hvis du stopper, så fikser vi enten problemet på stedet eller bugserer din bil til værkstedet.

Læs mere

Bestil vejhjælp i Aalborg på nettet

Ring til vores 24-timers kundecenter på 80 600 600 eller bestil direkte på vores hjemmeside. Så kommer vi frem med hurtig, sikker og pålidelig vejhjælp i Aalborg.