Vejhjælp

Viking vil hjælpe dig hvor som helst, når som helst, uanset skade, køretøj og forsikring. Kontakt os, hvis du har brug for vejhjælp.

Uheld, ulykker og mekaniske problemer kan forekomme, når du er undervejs. Vi hos Viking Assistance hjælper dig videre, hvis uheldet er ude. Ring til os på 80 600 600, hvis du har brug for vejhjælp, og kom hurtigt videre på din rejse.

Vi løser de fleste problemer på stedet

Er du usikker på, om vi kan reparere din bil på stedet? Tag et kig på, hvilke opgaver vi kan løses på stedet:

  • Mindre nødreparationer i tilfælde af motorstop.
  • Skift af dæk eller midlertidig reparation af punkterede dæk.
  • Starthjælp eller batteriskift, hvis batteriet er fladt eller defekt.
  • Brændstoftank kan tømmes ved forkert brændstofpåfyldning.
  • Levering af brændstof ved tom tank.
  • Olieskift.
  • Udskiftning af pærer, viskere osv.
  • Døråbning.

Vi plejer ofte at løse problemet på stedet. Hvis det ikke går, er der ingen grund til bekymring. Vi sørger for bugsering til nærmeste værksted, og for at du kommer trygt videre. Viking kan hjælpe dig med at finde en udlejningsbil, indkvartering eller returrejse, hvis du har brug for at få din bil på værksted.

Bestil vejhjælp

Viking Veihjaelp Når Som Helst

Når som helst

Viking Assistance er åben døgnet rundt, hele ugen og året rundt. Du vil altid kunne kontakte vores servicekontor. Dette gælder midt på dagen, midt om natten, i weekender og endda på helligdage. Ulykker kan ske når som helst, og derfor er vi her altid for dig.

Viking Veihjælp Hvor Som Helst

Hvor som helst

Du kan ringe til 80 600 600, eller vælge at bruge vores hjemmeside – det er op til dig. Vores dygtige servicemedarbejdere finder hurtigt ud af, hvad du har brug for, og sender de nærmeste reddere til det sted, hvor du er. Vi dækker hele Danmark og kan derfor hjælpe dig, uanset hvor du er.

Viking Veihjælp Uanset Årsag

Vi hjælper dig uanset årsag

Der kan ske meget undervejs, men du kan være sikker på, at vi er her for dig uanset hvad. Hvis du skal bruge hjælp, skal du bare ringe til vores døgnåbne servicekontor på 80 600 600. Vores reddere har det udstyr og den erfaring, de har brug for til at hjælpe i enhver situation.

Viking Veihjælp Uanset Køretøj

Vi hjælper dig, uanset hvilket køretøj du har

Du behøver ikke bekymre dig om, om dit køretøj er af den rigtige type eller størrelse. Hos Viking Assistance kan du få hjælp , uanset hvilket køretøj du har. Vi bugserer og reparerer store biler, små biler, motorcykler og lastbiler. Vores reddere har det udstyr og bugseringsbiler, de har brug for, til at løse enhver situation.

Viking Veihjælp På Stedet

Vi forsøger at hjælpe dig på stedet

Mange mekaniske problemer og skader kan repareres på stedet. Vi leder altid efter den hurtigste, bedste og billigste løsning for dig. Vores mål er at løse problemet med det samme, så du kan komme videre på din rejse.

Vælg Viking Assistance

Viking Assistance har været i branchen i 60 år. Siden starten har vi opbygget vores ekspertise for vanskelige nordiske forhold. Nu er vi blandt Nordens største selskaber inden for vejhjælp med 350 servicestationer. Hvert år har vi mere end 420.000 assistancer.

Hver dag hjælper Viking Assistance tusindvis af bilister, der har været uheldige. Desværre ved vi, at der sker ulykker og opstår bilproblemer. Ifølge Vejdirektoratet var der 13.433 trafikulykker i Danmark i 2019. Siden 2010 har der været 14% mere trafik.

Der er mange faktorer, der får folk til at kontakte os. Det kan være alt fra glatte veje til farlige kryds, ulykker forårsaget af akut sygdom, brændstofmangel, fladt batteri, mekaniske problemer, punktering eller motorstop.

Spørgsmål og svar om vejhjælp

Hvad hvis mit køretøj ikke er en personbil?

+

Vi hjælper dig, uanset hvilket køretøj du har. Dette gælder også, hvis bilen vejer mere end 3500 kg og derfor ikke klassificeres som en personbil.

Hjælper I både nye og gamle biler?

+

Vi sørger for at holde os opdaterede på det seneste, så vi altid kan tilbyde dig den hjælp, du har brug for. Viking samarbejder med de førende leverandører og producenter. Vores reddere har det rigtige udstyr til den situation, du er i.

Hvad dækker vejhjælp?

+

Viking hjælper dig med alle former for driftstop med bilen. Vi udfører enkle reparationer på stedet, så du kan fortsætte din rejse derhen, hvor du er på vej. Alternativt kører vi bilen på værksted.

Viking leverer vejhjælp til flere bilmærker, som vi har aftale med, og forsikringsselskaber. Vi arrangerer den hjælp, du har behov for, mod dækning i din forsikring eller aftale vedrørende et bilmærke, således at hjælpen i størst muligt omfang bliver gratis for dig.

Viking hjælper dig også med en lejebil, overnatning, hjemrejse i tilknytning til vejhjælpen, hvis du har behov for det.

Hvad hvis jeg har brug for hjælp uden for Danmark?

+

Vi tilbyder også vejhjælp i Europa gennem vores partnere. Hos os er du sikker langs vejene i Norden og hele Europa.

Har du brug for vejhjælp nu?

Ring til vores 24/7-kundecenter på 80 600 600. Du kan også bestille direkte på vores hjemmeside. Vi sørger for hurtig og sikker vejhjælp til dig.