Vejhjælp MC

Få vejhjælp døgnet rundt til din motorcykel. Vi tilbyder dig den bedst mulige service i Danmark og Norden 24/7, hele året.

Når du ringer til 80 600 600 og bestiller vejhjælp til MC, er en af vores mekanikere hurtig på stedet og hjælper dig langs vejen.

Viking Assistance er en af de nordiske landes største aktører indenfor vejhjælp. Vi hjælper dig hurtigt med dit køretøj, så du kan komme videre. Når du ringer til os, kører servicebilen ud til dig, der hvor du er, og vil først forsøge at hjælpe dig på stedet. Hvis problemet ikke kan løses på stedet, hjælper vi dig til nærmeste værksted.

Vejhjælp til MC

  • Nødreparationer i tilfælde af motorstop
  • Tømning af brændstoftank
  • Starthjælp og batteriskift
  • Levering af brændstof
  • Dækskift
Bestil vejhjælp

Hjælp langs vejen, når uheldet er ude

Der er ikke noget mere kedeligt end at være strandet på vejen, når alt du virkelig ønsker er at køre på din motorcykel. Desværre kan alle køretøjer komme ud for fejl eller have brug for service – nogle gange på det værst tænkelige tidspunkt. Dér er det godt at have Viking Assistance.

Vi har god dækning i hele Norden, og vores lokale servicetjenester kender deres områder godt. Så du behøver ikke at bekymre dig, hvis du får problemer på din rejse – vi finder dig, uanset hvor du er.

Med vores vejhjælp løses de fleste problemer på stedet, så du kan komme hurtigt videre. Hvis din motorcykel skal på værksted, sørger vi for, at den bliver kørt dertil hurtigt og sikkert. Vi kan også hjælpe dig med at finde en lejebil eller indkvartering, hvis du har brug for det.

Vejhjælp MC Norden

Vejhjælp til MC i hele Norden

Viking har 350 stationer fordelt i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi er en af de nordiske landes største leverandører af vejhjælp og relaterede tjenester, der hjælper dig, der hvor du er. Hvis problemet ikke kan løses på stedet, hjælper vi dig hurtigt med at komme til det nærmeste værksted.

Viking Mekanikere

Vi kender dit køretøj

Vores mekanikere har den mest opdaterede ekspertise og det nyeste udstyr, og giver dig den bedst mulige vejhjælp til MC. Uanset om du kører på en sportscykel, cruiser eller er på tur, eller om du har en benzin- eller elmotor, giver vi dig vejhjælp.

Motorstop med MC

Hver dag oplever hundredvis af danskere problemer på vejen. Nogle gange stopper køretøjet uden varsel langs vejen, og for at undgå farlige situationer er det vigtigt at vide, hvad man skal gøre, hvis ulykken er ude:

  • Gå ikke i panik – parkér motorcyklen så langt væk fra vejen som muligt
  • Tag en refleksvest på og sæt en advarselstrekant op
  • Kom væk fra vejen og stå i sikker afstand til trafikken
  • Ring til Viking Assistance på 80 600 600

Når du ringer, vil vi være der hurtigt for at hjælpe dig. Mens du venter, er det vigtigt, at du sikrer køretøjet og holder dig godt væk fra trafikken, så du ikke udsætter dig selv eller andre trafikanter for fare.

Bestil vejhjælp

Bestil vejhjælp til MC

Bestil vejhjælp til din motorcykel, så får du hurtigt hjælp til at komme videre. Udover vejhjælp kan vi også tilbyde transport og opbevaring af køretøjer, 24/7-callcentertjenester, passagertransport til og fra behandling, medicinsk assistance og meget mere.