Starthjælp

Et afladet batteri er den hyppigste årsag til behov for vejhjælp. Vi tilbyder starthjælp hele døgnet - i hele landet.

Hvis din bil ikke vil starte, kommer vi hurtigt og hjælper dig. Nogle forsøger at løse dette selv ved hjælp af startkabler, hvilket ikke altid er så let. Vi giver dig starthjælp døgnet rundt for dkk 999,-.

Vi løser batteriproblemerne og hjælper dig videre

Hvis du er usikker på, hvordan du skal bruge startkabler, kan du kontakte os på telefon 80 600 600. Så kommer vi så hurtigt som muligt og sørger for, at du får startet bilen ved hjælp af professionelle startboosters for Dkk 999-. Nedenfor viser vi dig fremgansmåden, hvis du vælger selv at bruge startkabler på bilen.

Fremgangsmåde for til- og frakobling af startkabler:

  1. Sæt kabelklemmen fra det røde pluskabel på pluspolen på det ‘flade’ batteri.
  2. Sæt kabelklemmen fra samme pluskabel på pluspolen på det opladede batteri.
  3. Sæt kabelklemmen fra det sorte minuskabel på minuspolen på det opladede batteri.
  4. Sæt kabelklemmen fra samme minuskabel på en stelforbindelse i bilen med det ‘flade’ batteri. Denne kabelklemme skal sættes fast på et punkt med metallisk kontakt og så langt fra batteriet som muligt. Gerne på en af motorens fæstningsskruer.
  5. Start bilen.
  6. Lad startkablene forblive tilsluttet et stykke tid efter at bilen med det tomme batteri er startet. Dette er for at udligne spændingsforskellen mellem det tomme og det hjælpende batteri.
  7. NB! Afmonter startkablerne i modsat rækkefølge. Den største fare for at ødelægge elektronikken i bilen er, når startkablene skal kobles fra bilen igen.

Ved behov – tilbyder vi nyt bilbatteri

Ved behov for starthjælp fra Viking kan vi også samtidigt teste kvaliteten af dit bilbatteri. Hvis det ikke længere lader, tilbyder vi at skifte dit bilbatteri på stedet. Baseret på bilens registreringsnummer undersøger vores kundecenter på forhånd hvilken type batteri, der passer til dit køretøj. Hvis der skal bruges et specielt batteri, kan det være vi skal bestille det hjem først.

Vi kommer på det aftalte tidspunkt, monterer det nye batteri og tager det gamle med retur – oftest allerede samme dag. Kontakt os ved behov for nyt batteri til dit køretøj.

Læs mere om bil batterier

Vi løser starthjælp og hjælper dig videre

Vi giver dig starthjælp døgnet rundt for dkk 999,- 

Ring til Viking 24/7 på 80 600 600.