Punktering

Er uheldet ude, så ring til os! Vi hjælper dig videre – uanset hvor du er, hele døgnet!

Punktering af dækket er en af de mest normale skadesårsager gennem året, og det sker ofte at man kører på søm, glasskår, eller andre skarpe genstande som ligger på vejen.

Reparation af punkterede dæk

Reparation af et punkteret dæk skal altid gøres med en indvendig prop, efter nøje udvendig og indvendig inspektion af dækket. Dette bør altid gøres af en fagperson som sikrer at dækket med sikkerhed kan køres videre til et værksted. Farlige situationer kan opstå hvis dæk som mister luft bliver kørt i høj hastighed.

Viking er klar til at hjælpe dig

Vores biler er i stand til at udføre udskiftning af dækket eller midlertidig lapning på stedet, hvis du ikke har et reservedæk. Dermed kan du hurtig komme til et værksted for permanent lapning eller dækskifte . Hvis punkteringen har forårsaget skader på dækket som er så store, at det ikke kan repareres, må dækket skiftes på stedet. Vi tilbyder nye dæk til svært konkurrencedygtige priser – uanset tid på døgnet.

Tips for at undgå punktering

  • Tjek dæktrykket ofte – dette sørger for at bevare dækket og sikre bedst vejgreb. I tillæg til at det giver bedst brændstofsøkonomi.
  • Gør dig bekendt med punkteringsudstyret som er i din bil. Vi anbefaler, at du har reservehjul og donkraft som standard.
  • Er uheldet ude, kom trygt væk fra vejen. Tag refleksvest på og sæt en advarselstrekant op.

Kontakt os på 80 600 600 – døgnet rundt – året rundt.