Låst dig ude

Man kan nemt være uheldig og låse sig ude af bilen. Det sker ofte ved, at nøglen låses inde i bilen, fordi bilens centrallås låser automatisk, eller fordi man er uheldig og mister bilnøglen.

Flest tilfælde af indelåste bilnøgler

Der er forskellige årsager til, at en bil kan låse sig selv, mens nøglen ligger på passagersædet eller sidder i tændingen, eller mens motoren kører. Det er også ofte årstidsbestemt, da kulden i vintermånederne ofte kan skabe problemer med bilens lås. Hvis du sætter dig ind i, hvordan bilens låsemekanisme fungerer, ved du bedre, hvornår du bør være forsigtig med ikke at forlade bilen med nøglen i.

Efterlad ikke nøglen i bilen, og hav altid en reservenøgle til rådighed

For at undgå eller minimere risikoen for at blive låst ude af bilen, råder vi dig til altid at tage nøglen med dig ud af bilen, uanset om det kun drejer sig om et par minutter. Vi anbefaler også, at du altid har en reservenøgle med dig, som altid er tilgængelig, så du kan låse bilen op igen, hvis dørene låses, mens nøglen er i bilen. Undlad at lægge den i handskerummet, da den så ikke er til meget gavn, hvis du låses ude.

Hvis du har mistet nøglen, skal der bestilles en ny nøgle hos din bilmærkeforhandler. Dette kan i nogle tilfælde tage tid. Det er nemt at få låst bilen op ved hjælp af Viking Assistance, men hvis du har mistet nøglen og ikke har adgang til en reservenøgle, får du ikke startet bilen, før du har fået tilsendt en ny. Derfor bør du også altid sørge for at have en reservenøgle til din bil.

Har du brug for hjælp til at låse bilen op?

Hvis uheldet er ude, står Viking klar til at hjælpe dig. Vores medarbejdere har stor ekspertise og erfaring i at få låste bildøre låst op. Hvis vi af forskellige årsager ikke får låst bilen op på stedet, sørger vi for at få bugseret bilen til nærmeste værksted. Med den rette ekspertise behandles bilens lås på en skånsom måde og åbnes uden risiko for skader på bilens låsemekanisme. Kontakt os venligst på telefon 80600600, eller bestil vejhjælp direkte på vores hjemmeside – så kommer vi ud til dig, uanset tidspunkt på døgnet.

Har du låst dig ude af bilen?

Vores medarbejdere har stor ekspertise og erfaring i at få låste bildøre låst op. Ring 80 600 600, eller bestil hjælp online.