Om os

Viking Assistance er en del af Viking Assistance Group, som er en af Nordens største vejhjælpsudbydere og tilbyder vejhjælp i Danmark, Sverige, Norge og Finland

Vores mission er at give bilister en tryg og sikker hverdag, i tilfælde af skade eller havari. Ofte kan vores Viking-redder hjælpe dig videre med det samme eller bugsere køretøjet, så du kommer sikkert videre.

Vi tilbyder vejhjælp til alle typer køretøjer – både under og over 3500 kg. I resten af Europa hjælper vores samarbejdspartnere dig videre.

Viking servicerer en lang række virksomheder inden for alle brancher som f.eks  bilindustrien, forsikringsselskaber, institutioner, organisationer landbrug og transportvirksomheder med både lette og tunge køretøjer.

Hvert år hjælper vores 3.000 vikinger til ved mere end 420.000 assistancer. Vores 350 stationer er strategisk placeret i Danmark, Sverige, Norge og Finland, så vi altid er hurtigt fremme – uanset hvor du får behov for hjælp. Vi hjælper dig videre på stedet hvis muligt eller bugserer køretøjet, så du kommer sikkert videre.

Vikings tjenester

Vores mission er at give bilister en tryg og sikker hverdag, i tilfælde af skade eller havari. Vi har mere end 60 års erfaring, er til stede overalt og udvikler stadig bedre og mere effektive metoder til at hjælpe vores kunder.

Ud over vejhjælp tilbyder Viking transport og opbevaring af køretøjer, 24/7 callcenter services, persontransport til og fra behandling, medicinsk assistance og meget mere.

 

Viking Assistance Danmark

Nordens største leverandører af vejhjælp

Viking har 350 stationer fordelt over Danmark, Sverige, Norge og Finland, hvilket gør os landsdækkende i alle tre lande og til en af Nordens absolut største leverandører af vejhjælp og relaterede ydelser

Viking leverer:

  • 1 600 000 samtaler pr. år
  • 500 000 assistancer og transporter
  • 97% tilfredse kunder
Viking Assistance Koordinatorer Torrevieja

Ledige stillinger

Hos Viking ønsker vi altid kompetente og engagerede medarbejdere og du er velkommen til at sende en ansøgning, også selv om vi ikke har slået ledige stillinger op. I ansøgningen skal du fortælle lidt om dig selv, din baggrund og erfaring samt hvorfor du gerne vil arbejde hos Viking.

Send din ansøgning til work@vikingdk.com og skriv ”ansøgning” som overskrift/emne på din mail. Ansøgninger vurderes løbende.