Kolding Vejhjælp Bugsering Viking

Vejhjælp Kolding

Viking hjælper dig når som helst og hvor som helst, uanset skaden, køretøj og forsikring. Ring til os eller kontakt os, hvis du har brug for vejhjælp i Kolding.

  • Hurtig afhentning af alle typer køretøjer
  • Vejhjælp døgnet rundt hele året, uanset årsag
  • Vi reparerer 4 ud af 5 biler på stedet

Hører du til i Kolding? Viking tilbyder vejhjælp i Kolding og de omkringliggende områder. Vi kan hjælpe dig videre ved problemer på vejen.

Viking er en af ​​Skandinaviens førende inden for vejhjælp. Vi hjælper folk med at komme tilbage på vejen hver dag. Ring til os på 80 600 600, hvis du har brug for vejhjælp i Kolding. Du behøver ikke bekymre dig om årsagen, din forsikring eller dit køretøj – vi hjælper dig uanset hvad.

Vi hjælper dig uanset tid, sted, skade og bil

Er du punkteret? Eller er du kørt af vejen? Vores reddere, der yder vejhjælp, har det bedste udstyr og kan hjælpe dig uanset skaden. De kender Kolding og de omkringliggende områder og er straks på stedet for at hjælpe dig.

Vores kundecenter er åbent 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Det betyder, at du kan ringe til os midt om natten, midt på dagen eller midt i weekenden – når som helst – og du får stadig den hjælp, du har brug for.

Du skal ikke bekymre dig om størrelsen på din bil. Vi har køretøjer, der passer til alle biltyper og størrelser. Vi samarbejder med de førende producenter inden for udstyr og køretøjer og har altid det nyeste. Vi sørger også for, at alt vedligeholdes, så du får den bedst mulige hjælp undervejs.

Lokalkendte reddere

Vores reddere kender området ind og ud. Vi har masser af erfaring og ved, hvad der kræves for at hjælpe dig. Vores lokalkendte reddere kender vejene og finder hurtigt ud af, hvor du er. Ring til Viking på 80 600 600, hvis du skal bruge vejhjælp i Kolding. Du kan bl.a. møde vores dygtige reddere her:

Kolding

Bramdrupdam

Seest

Vonsild

Eltang

Dalby

Harte

Vamdrup

Taulov

Agtrup

Vejhjælpstjenester i Kolding

Der kan opstå mange problemer med biler og langs vejen. Vi er her for dig, hvis du er uheldig. I Kolding udfører vi følgende vejhjælpstjenester:

Åbning af bildøre

Har du låst dig ude af bilen?

Især om vinteren kan man kæmpe med besværlige bildøre. Vi kan hjælpe dig med at åbne døren. Du kan være sikker på, at vi er hurtige, så du behøver ikke fryse i lang tid.

Læs mere

Bugsering

Skal bilen bugseres?

Vi transporterer din bil, hvis du er kørt af vejen, eller hvis din bil ikke kan køre videre. Hvis du ikke kan køre videre, transporterer vi dig til nærmeste værksted, der kan hjælpe dig.

Læs mere

Starthjælp

Fladt batteri?

Bilbatterier kan blive afladet af mange forskellige årsager. En vigtig grund kan være frost. Vores vejhjælp i Kolding hjælper dig med at få gang i din bil på sikker vis.

Læs mere

Punktering

Er du punkteret?

Hvis du er punkteret, løser vi hurtigt problemet. Vi kan reparere dækket midlertidigt, så du kan komme sikkert videre til et værksted, skifte det til et reservehjul eller alternativt bugsere din bil.

Læs mere

Motorstop

Er du stoppet langs vejen?

Der kan være mange grunde til at motoren går i stå. Vi reparerer skaden eller fører dig til værkstedet. Du er tilbage på vejen på ingen tid og kan fortsætte din rejse.

Læs mere

Bilbatteri

Skal du have skiftet dit bilbatteri?

Batterier holder normalt 5 år, men kan påvirkes af brug, temperatur og vedligeholdelse. Vi leverer og installerer et nyt bilbatteri til dig – hvor og når som helst.

Læs mere

Bestil vejhjælp i Kolding på nettet

Ring til vores 24-timers kundecenter på 80 600 600 eller bestil direkte på vores hjemmeside. Så kommer vi frem med hurtig, sikker og pålidelig vejhjælp i Kolding.