Vejhjælp i Danmark

Hurtig og tryg vejhjælp, uanset skadesårsag og om du befinder dig i Danmark eller Europa.

Få vejhjælp døgnet rundt, uanset hvor du er i Danmark!

Som en af ​​Danmarks største virksomheder inden for vejassistance er vi i Viking Assistance altid parat til at kunne hjælpe dig hurtigt og sikkert videre – uanset årsagen til skaden, og hvor du er i landet.

Takket være vores omfattende netværk af servicestationer og en stor flåde af specialbyggede servicebiler er vi aldrig langt væk, når du har brug for vejhjælp. Hvis du har et køretøj med startproblemer, et fladt dæk, er kørt galt eller fast, vil vores erfarne reddere hurtigt komme til stedet og hjælpe dig videre.

Viking er her til at hjælpe dig når som helst og hvor som helst, uanset hvilket køretøj du har. Selv dig, der ikke er medlem.

København

Har du brug for vejhjælp i København?

Vi kan tilbyde vejhjælp i København og på Sjælland til lav pris. Vores reddere har flere års erfaring, så du hurtigt kan komme videre. Hos Viking kan du få hjælp til dit køretøj 24 timer i døgnet – hele ugen.

Vejhjælp i København

Århus

Har du problemer med bilen i Århus?

Ring til vores vejhjælp i Århus, hvis du har brug for hjælp på vejen. Mange skader kan repareres på stedet. Vi hjælper dig, uanset dit køretøj og du kan ringe til os døgnet rundt. Vi er hurtigt fremme og hjælper dig videre.

Vejhjælp i Århus

Odense

Har du brug for vejhjælp i Odense?

Er du kørt af vejen eller kørt fast? Så er det en god idé at ringe til os hos Viking. Vi hjælper dig, uanset dit køretøj, årsag og forsikring. Vores lokalkendte reddere kender Odense og det omkringliggende område godt.

Vejhjælp i Odense

Aalborg

Har du bilproblemer i Aalborg?

Viking hjælper tusindvis af bilister hver dag. Kontakt vores vejhjælp i Aalborg hvis du har brug for hjælp til dit køretøj. Vi hjælper alle køretøjstyper og -størrelser i hele landet – og til en god pris.

Vejhjælp i Aalborg

Esbjerg

Har du brug for vejhjælp i Esbjerg?

Hver dag hjælper vi bilister i Esbjerg og andre steder – vores dækning i Danmark strækker sig over hele landet. Vi hjælper dig tilbage på vejen, så du kan køre videre. Uanset hvilket køretøj du kører.

Vejhjælp i Esbjerg

Randers

Har du bilproblemer i Randers?

Viking er en af ​​Skandinaviens førende inden for vejhjælp. Vores vejhjælp i Randers hjælper dig tilbage på vejen uanset årsag. Ingen problemer er for store eller for små. Kontakt os i dag!

Vejhjælp i Randers

Kolding

Har du brug for vejhjælp i Kolding?

Har du problemer på vejen i Kolding? Så skal du kontakte Viking! Vi hjælper dig uanset hvor og hvornår – og uanset køretøjet. Du behøver heller ikke tænke på årsagen – vi hjælper dig.

Vejhjælp i Kolding

Viking er altid klar til at hjælpe

Få vejhjælp døgnet rundt, uanset hvor du er.