Motorstop

Hvis du har brug for assistance ved motorstop, så er Viking altid klar til at hjælpe dig, sådan at du hurtigt kan fortsætte din tur.

Til daglig oplever hundredvis problemer med bilen, enten under kørslen, eller når den skal startes. Der er mange årsager til motorstop, og det kan være næsten umuligt at forebygge. Hvis du har brug for assistance ved motorstop, så er Viking altid klar til at hjælpe dig, sådan at du hurtigt kan fortsætte din tur.

Hvis du oplever et motorstop under kørslen, skal du gøre følgende:

  • Forsøg altid at stille køretøjet så langt ude i vejsiden som muligt.
  • Hvis bilen står på vejen, så forlad bilen, og sæt dig og dine medpassagerer et sted, hvor I er i sikkerhed.
  • Sæt en advarselstrekant og advarselslamper op. Hvis du har en refleksvest, så tag den på.
  • Ring Viking.
  • Giv operatøren oplysninger om, hvor I befinder jer og om, hvad der er galt med bilen.
  • Viking kommer dig hurtigt til undsætning.

Hvis du oplever problemer med bilen, når du er hjemme eller skal starte turen, så kontakt Viking. Så kommer vi og hjælper dig med at starte bilen.

Man kan aldrig undgå motorstop

Uanset hvor mange forebyggende foranstaltninger, man tager, kan det aldrig garanteres, at man ikke kommer ud for et motorstop. Om vinteren er der flere, der får motorstop, idet bilens batteri udsættes for større belastning, når det er koldt udenfor. Ofte er det nok med startkabler og hjælp fra en anden bil, for at få bilen i gang.

Hvis bilen står udenfor i kulden, så reduceres batteriets effekt, og dette indebærer, at din bil ikke kan starte. Sørg for, at dit batteri er fuldt opladet og ikke er gået over holdbarhedsdatoen.  Sørg også for, at batteriet er rent og at alle kontakter er rene og ordentligt fastgjort.

En anden vigtig ting at kontrollere er olien. Er der olie, og er den tilpasset din bil.

Viking er altid klar til at hjælpe

Hvis du har brug for assistance ved motorstop, så er Viking altid klar til at hjælpe dig, sådan at du hurtigt kan fortsætte din tur.