Bilbatteri

Vi leverer og installerer et nyt bilbatteri, der passer til din bil. Viking hjælper dig, uanset hvor du er og når som helst på dagen.

Kan du ikke få bilen i gang? Så har du måske et fladt batteri. Ingen grund til bekymring. Viking skifter det for dig – hurtigt, nemt og billigt.

Sådan ved du, at batteriet er dårligt:

  1. Bilen starter ikke.
  2. Du hører en klikkende eller tikkende lyd, når du drejer på nøglen.
  3. Prøv startkabler. Hvis det ikke virker, er det nok batteriet, der er noget galt med.

Er uheldet ude? Så bør du kontakte os. Vi kommer med et nyt bilbatteri, der passer til din bil. Vi er hurtigt på stedet, uanset om du sidder fast på arbejdet, derhjemme eller langs vejen.

Bestil batteriskift

Vi finder det rigtige bilbatteri til dig

Når du har kontaktet os, vil vi finde ud af, hvilket bilbatteri der passer til din bil. Det bruger vi registreringsnummeret til at finde ud af. Viking har de fleste typer til rådighed. Vi bestiller det til dig, hvis vi ikke har det på lager – normalt kommer det på dagen.

Viking Skifter Bilbatteri

Vi monterer det nye, og tager det gamle med tilbage

Efter at have fundet et bilbatteri, der passer, sender vi en af vores servicebiler. Så monterer vi det for dig. Derefter tager vi det gamle batteri med. På den måde slipper du for at tage det med til genbrugsstationen.

Viking Fladt Batteri Hjælp

Et fladt batteri er ret normalt

Mange kontakter os hos Viking Assistance på grund af dette. Faktisk er et fladt batteri den mest almindelige årsag til, at bilister søger vejhjælp. Forskellige temperaturer, både kulde og varme, kan påvirke et bilbatteri. Et bilbatteri holder normalt i 5 år.

Vælg Viking Assistance

Viking Assistance har masser af erfaring i branchen. I 60 år har vi trodset de vanskelige nordiske forhold og er efterhånden blevet en af de største i Norden inden for vejhjælp. Vi har 350 servicestationer, og vi hjælper tusindvis på vejene hver dag. I alt er det mere end 420.000 assistancer om året.

Et fladt batteri er som sagt den mest hyppige årsag til, at bilister kontakter os. Ofte skyldes det, at batterilevetiden er udløbet. Dette påvirkes af temperaturen, hvordan det vedligeholdes og af den måde, det anvendes på. Ved normal brug vil det holde ca. 5-6 år for en personbil, mens det for en lastbil kan holde ca. 3 år.

Et brugt bilbatteri betragtes som farligt affald og skal derfor genanvendes korrekt. Det behøver du selvfølgelig ikke gøre selv. Vi tager det gamle med os, når vi har monteret det nye. På den måde slipper du for at bekymre dig om forskellige miljøregler i det område, du bor i.

Her er vores priser

Hos os får du kun den højeste kvalitet. Vi har batterier fra Exide med Premium- og AGM-kvalitet.

Pris på bilbatteri:

Prisen afhænger af størrelsen og typen. Disse er “bedst i test” efter nordiske forhold, og du får dem med tre års garanti.

  • Størrelse mellem 35-59 Ah: 995,- inkl. montering*
  • Størrelse mellem 60-79 Ah: 1.295,- inkl. montering*
  • Størrelse fra 80 Ah, AGM, og START/STOP: 1.795,- inkl. montering*

*Assistance/udkørsel på mindre end 30 km tur/retur fra stationen er også inkluderet i prisen. Derefter afregnes med 12,5 kroner pr. km. Tilbuddet gælder for batterier til køretøjer under 3500 kg, priserne er inklusiv moms og inkluderer tre års garanti.

Pris på oplader:

Hos os kan du også købe en oplader. Et fuldt opladet bilbatteri sikrer både brændstofbesparelser og reducerer risikoen for startproblemer, især under kolde forhold. Vi er lagerførende på opladere fra Exide. Med en lader kan du sikre fuld opladning hjemmefra.

Opladningstiden afhænger af opladerens kapacitet og bilens batteristørrelse. Desuden afhænger prisen af kapaciteten:

  • Oplader til 35-59 Ah: 495,-
  • Oplader til 60-80 Ah og AGM: 895,-

Spørgsmål og svar om bilbatterier

Leverer I 24 timer i døgnet?

+

Ja, vi leverer og hjælper dig med at montere batterier døgnet rundt. Vi har åbent døgnet rundt, året rundt, selv på helligdage.

Dækker I hele landet?

+

Ja, vi dækker hele landet. Vi udfører servicen på alle vores stationer i Danmark.

Hvad er AGM-batterier?

+

AGM (som står for “Absorberende glasmåtte”) indeholder bly og syre, men disse er bundet i en form for glasmåtte. AGM har lav intern spænding og meget høj starteffekt. Disse koster mere end almindelige bly-/syrebatterier, men er de ekstra penge værd. AGM kan modstå gentagne afladninger og genopladninger før de skal kasseres.

Hvad er start-stop?

+

Biler med startstop-teknologi skal også have startstop-batterier. Denne teknologi slukker og tænder automatisk motoren for at reducere den tid, motoren kører i tomgang. Start-stop systemer fører til mindre forbrug og udledninger og er derfor smarte for både dig og miljøet.

Hvad hvis I ikke har et batteri, der passer til min bil?

+

Vores bilbatterier passer til langt de fleste biler, men nogle gange er der nogle typer, vi ikke har. I sådanne tilfælde vil vi bestille det for dig. Bagefter vil vi arrangere et tidspunkt, hvor vi kan komme ud til dig for at montere det. Normalt sker det allerede samme dag.

Skal du have skiftet bilbatteri nu?

Ring til vores 24/7-kundecenter på 80 600 600. Du kan også bestille direkte på vores hjemmeside. Vi sørger for hurtigt og sikkert batteriskift for dig.