Bilbatteri

Vi leverer bilbatteri der passer til din bil. Uanset om du er hjemme eller på job, hjælper vi dig med at skifte batteriet, hele døgnet.

80 600 600
Bestil batteri skift

Udskiftning og montering av bilbatteri kan være svært. Derfor ønsker vi at gøre det for dig.

Et bilbatteri har en gennemsnitlig levetid på 5 år.

Hvordan fungerer det?

Baseret på bilens registreringsnummer afdækker vi hvilket bilbatteri der passer til din bil. I vores servicevogne har vi bilbatterier, der dækker de fleste behov. Hvis vi ikke har det rigtige batteri til din bil, kan du forudbestille det. Vi møder dig, hvor du er til montering, så snart det rigtige batteri er på hjemme. Det gamle batteri, tager vi med os. Vi bruger kun Premium og AGM kvalitets batterier fra Exide. Disse batterier er bedst i test efter nordiske forhold.

Pris på bilbatteri

Prisen afhænger af bilbatteriets størrelsen:

  • Batterier mellem 35-59 Ah: 995,- incl montering*
  • Batterier mellem 60-79 Ah: 1.295,- Incl montering*
  • Batterier fra 80 Ah, AGM, samt START/STOP: 1.795,-  Incl montering*

*Kommer i tillæg til evt. assistance og udkørsel. Dog er kørsel under 30Km T/R fra stationen inkluderet. Herefter afregnes med kr. 12,5 pr. Km. Tilbuddet gælder batterier til køretøjer under 3500 KG og incl. Moms

Alle priser inkluderer 3 års garanti.

Køb lader til dit bilbatteri

Et bilbatteri som er fuldt opladet sikrer både besparelse på brændstof og mindsker risikoen for startproblemer, specielt ved kulde. Med en helautomatisk bilbatterilader fra Exide kan du effektivt sikre at bilbatteriet er fuldt opladet hjemmefra. Bilbatteriets ladetid afhænger af laderens ladekapacitet og batteriets størrelse.

Prisen på lader afhænger af ladekapacitet

  • Lader til 35-59 Ah: 495,-
  • Lader til 60-80 Ah og AGM: 895,-