Bilbatteri

Vi leverer bilbatteri der passer til din bil. Uanset om du er hjemme eller på job, hjælper vi dig med at skifte batteriet, hele døgnet.

Udskiftning og montering av bilbatteri kan være svært. Derfor ønsker vi at gøre det for dig.

Et bilbatteri har en forventet gennemsnitlig levetid på ca. 5 år.

Fladt batteri er klart den hyppigste årsag til vejhjælp – hele året rundt. Et bilbatteri kan holde kortere og længere tid afhængigt af forskellige omstændigheder; som både kulde og varme, vedligehold – herunder rengøring af batteriet og hvis du f.eks. kun benytter bilen til få og korte ture.
Et dårligt og slidt batteri kan tære på bilens generelle sundhedstilstand, så det kan derfor vise sig at være en rigtig god forretning altid at have et velfungerende batteri monteret i bilen.
Viking bilbatteri
Vi monterer dit batteri

Et brugt bilbatteri betragtes som farligt affald.

Når Viking hjælper dig med køb og montering af et nyt bilbatteri, tager vi naturligvis det gamle batteri med os, når vi kører igen. Så behøver du ikke at bekymre dig om de strenge miljøregler, der gælder på området. Nemt og bekvemt for dig – og godt for miljøet.

Hvordan hjælper Viking dig med at få monteret et nyt batteri?

Baseret på bilens registreringsnummer afdækker vi hurtigt hvilket bilbatteri, der passer til din bil. I vores servicevogne har vi bilbatterier, der dækker de fleste behov. Hvis vi ikke har det rigtige batteri til lige din bil, kan du forudbestille det. Så kommer vi ud til dig og monterer, så snart det rigtige batteri er på hjemme. Det gamle batteri, tager vi som nævnt med os. Vi bruger kun Premium og AGM kvalitets batterier fra Exide. Disse batterier er bedst i test efter nordiske forhold, og er selvfølgelig også omfattet af 3 års garanti.

Pris på bilbatteri

Prisen afhænger af bilbatteriets størrelse:

  • Batterier mellem 35-59 Ah: 995,- inkl montering*
  • Batterier mellem 60-79 Ah: 1.295,- inkl montering*
  • Batterier fra 80 Ah, AGM, samt START/STOP: 1.795,-  inkl montering*

*Kommer i tillæg til evt. assistance og udkørsel. Dog er kørsel under 30 km t/r fra stationen inkluderet. Herefter afregnes med kr. 12,5 pr. Km. Tilbuddet gælder batterier til køretøjer under 3500 KG og inkl. moms. Alle priser inkluderer 3 års garanti.

Køb en lader til dit bilbatteri

Et bilbatteri som er fuldt opladet sikrer både besparelse på brændstof og mindsker risikoen for startproblemer, specielt ved kulde. Med en helautomatisk bilbatterilader fra Exide kan du effektivt sikre, at bilbatteriet er fuldt opladet hjemmefra. Bilbatteriets ladetid afhænger af laderens ladekapacitet og batteriets størrelse.

Prisen på en lader afhænger af ladekapaciteten:

  • Lader til 35-59 Ah: 495,-
  • Lader til 60-80 Ah og AGM: 895,-