Bilbatteri

Vi leverer bilbatteri der passer til din bil. Uanset om du er hjemme eller på job, hjælper vi dig med at skifte batteriet, hele døgnet.

80 600 600
Bestil batteri skift

Et bilbatteri har en gennemsnitlig levetid på 5 år. Udskiftning og montering kan være svært. Derfor ønsker vi at gøre det for dig.

Hvordan fungerer det?

Baseret på bilens registreringsnummer afdækker vi hvilket bilbatteri der passer til din bil. I vores servicevogne har vi bilbatterier, der dækker de fleste behov. Hvis vi ikke har det rigtige batteri til din bil, kan du forudbestille det. Vi møder dig, hvor du er til montering, så snart det rigtige batteri er på hjemme. Det gamle batteri, tager vi med os. Vi bruger kun Premium og AGM kvalitets batterier fra Exide. Disse batterier er bedst i test efter nordiske forhold.

Pris på bilbatteri

Prisen afhænger af bilbatteriets størrelsen:

  • Batterier mellem 35-59 Ah: 995,-
  • Batterier mellem 60-79 Ah: 1.295,-
  • Batterier fra 80 Ah, AGM, samt START/STOP: 1.795,-

Alle priser inkluderer 3 års garanti.

Køb lader til dit bilbatteri

Et bilbatteri som er fuldt opladet sikrer både besparelse på brændstof og mindsker risikoen for startproblemer, specielt ved kulde. Med en helautomatisk bilbatterilader fra Exide kan du effektivt sikre at bilbatteriet er fuldt opladet hjemmefra. Bilbatteriets ladetid afhænger af laderens ladekapacitet og batteriets størrelse.

Prisen på lader afhænger af ladekapacitet

  • Lader til 35-59 Ah: 495,-
  • Lader til 60-80 Ah og AGM: 895,-