Ledige stillinger

Hos Viking Assistance ønsker vi altid kompetente og engagerede medarbejdere og du er velkommen til at sende en ansøgning.

Hos Viking ønsker vi altid kompetente og engagerede medarbejdere og du er velkommen til at sende en ansøgning, også selv om vi ikke har slået ledige stillinger op. I ansøgningen skal du fortælle lidt om dig selv, din baggrund og erfaring samt hvorfor du gerne vil arbejde hos Viking.

Send din ansøgning til work@vikingdk.com og skriv ”ansøgning” som overskrift/emne på din mail. Ansøgninger vurderes løbende.

Assistance koordinator natte/dagvagt Hvidovre

Lige nu leder vi efter natte/dagvagt til vores alarmcentral i Hvidovre. Jobbet består i at besvare opkald fra danske kunder, der har brug for assistance.

 

Assistance koordinator dag/aften Hvidovre

Lige nu leder vi efter dag/aften vagt til vores alarmcentral i Hvidovre. Jobbet består i at besvare opkald fra danske kunder, der har brug for assistance.

 

 

Vikarer til vores alarmcentral i Hvidovre

Lige nu leder vi efter dygtige vikarer til vores alarmcentral i Hvidovre. Som vikar har du mulighed for, at få weekendvagter, vagter ved travlhed, sygdom, afspadsering og ferie. Jobbet består i at besvare opkald fra danske kunder, der har brug for assistance.