Om oss

Viking Assistance er en del af Viking Assistance Group, som er en af Skandinaviens største vejhjælpsudbydere og tilbyder vejhjælp i Danmark, Sverige og Norge

80 600 600
Gå til konsernsiden

Vores mission er at give bilister en tryg og sikker hverdag, også i tilfælde af skade eller havari. Ofte kan vores Viking-redder hjælpe dig videre med det samme eller bugserer køretøjet så du kommer sikkert videre.

Vi tilbyder veihjælp til alle typer køretøjer – både under og over 3500 kg. I resten av Europa hjælper vores samarbejdspartnere dig videre.

Viking servicerer en lang række virksomheder, forsikringsselskaber, bilmærker, institutioner og organisationer inden for alle brancher inkl. fx. personbiler, landbrug og transportfirmaer med både lette og tunge køretøjer.

Hvert år hjælper vores 1.500 vikinger til ved mere end 420.000 assistancer. Vores 350 stationer er strategisk placeret i Danmark, Sverige og Norge, så vi altid er hurtigt fremme – uanset hvor du får behov for hjælp. Ofte kan vores Viking-redder hjælpe dig videre med det samme eller bugserer køretøjet så du kommer sikkert videre.

Vikings tjenester

Vores mission er at give bilister en tryg og sikker hverdag, også i tilfælde af skade eller havari. Vi har mere end 60 års erfaring, er til stede overalt og udvikler stadig bedre og mere effektive metoder til at hjælpe vores kunder.

Ud over vejhjælp tilbyder Viking transport og opbevaring af køretøjer, 24/7 callcenter services, persontransport til og fra behandling, medicinsk assistance og meget mere.

 

Viking leverer

  • 1 400 000 samtaler per år
  • 420 000 assistanser
  • 95% gjennomsnittlig svarprosent
  • 97% fornøyde kunder