Biltransporter

Viking har som mål at levere hurtige, pålidelige, kvalitetssikrede og økonomisk effektive transportløsninger til sine kunder.

Med vores omfattende kapacitet, omfang og ekspertise er vi i Viking en konkurrencedygtig leverandør af transporttjenester.

Vi kan tilbyde bedriftsmarkedet følgende tjenester:

  • Intern transport der leverer transport efter behovet i din virksomhed.
  • Biltransport mellem forhandlere (op til 6 fuldstørrelsesbiler på transport).
  • Biltransport i forbindelse med skade.
  • Maling og værdisættelse samt transportopgaver for bilimportører.
  • Biladministration, leasingselskaber og biludlejningsfirmaer.

System for enkel bestilling

Takket været vores landsdækkende i Danmark, Norge, Sverige og Finland har vi mulighed for at transportere køretøjer i hele Norden. Du kan nemt bestille en transport via VIS (Viking Information System) ansøgning på internettet.

VIS er et meget brugervenligt system som er sikret med kundens eget brugernavn og adgangskode. Alle ordrer bliver løbende fremskyndet af Viking, og du kan følge ordren fra start til slut. Med brug af avancerede it-værktøjer til oppdragsbehandling, logistik og formidling vil Vikings vagtcentral centralt styre bilerne, oversigt og løbende kortlægge tiden i transportprocessen. Alle opgaver vil derfor kunne spores til kunden og kunne følges i realtid. Ønsker du at få en kontoaftale med os for en enkelt bestilling af transport igennem vores system, kan du kontakte os her.

Del din oplevelse på Trustpilot

Vi sætter stor pris på alle tilbagemeldinger

Product was added to the cart
Cart was updated

Your cart